Over ons

Jongeneel Tuinmachines uit Waarland is toonaangevend leverancier van tuinmachines en grasmaaiers. Met meer dan 20 jaar ervaring in de tuin- en parkbranche zijn wij bovendien professioneel adviseur en dienstverlener voor overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren in Nederland én daarbuiten. In de loop der jaren hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en een goede relatie met leveranciers van de topmerken in onze branche. Als dealer van vele merken bieden we een zeer uitgebreid assortiment aan in onze showroom in Waarland. We garanderen snelle levertijden en hebben een groot deel van onze collectie direct uit voorraad leverbaar.


Met Grasmaaierhotel bieden wij onder een ludieke naam een uitgebreid service/onderhoud- en opslagpakket aan voor grasmaaimachines en zitmaaiers.


In onze showroom kunt u een ruim assortiment tuinmachines en grasmaaiers, gereedschappen en aanverwante materialen van topmerken vinden. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om eerlijk en goed advies te geven, "een tevreden klant is een terugkerende klant" is ons motto.

Daarbij gaat onze service ver. Met een eigen werkplaats voor onderhoud en reparaties én onze haal- en brengservice dragen wij graag bij aan de veiligheid en optimale werking van uw materieel. Wilt u meer informatie over een machine of wenst u een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jongeneel Tuinmachines is geregistreerd bij de KvK onder nummer: 37108413. Ons BTW nummer: NL001616672B25. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info